Social Return

Social Return on Investment (SROI)

In de Arbeidsmarktregio Drenthe lopen de Social Return activiteiten via het Coördinatiepunt Social Return. We denken graag mee over de manier waarop je Social Return kunt vormgeven.

Klik hier en kom direct in contact met het Coördinatiepunt Social Return

De Social Return adviseurs weten welke activiteiten op welke manier meetellen voor jouw Social Returnverplichtingen en adviseren je hoe jouw bedrijfsbelangen en maatschappelijke doelen optimaal met elkaar in verbinding worden gebracht. Zij kennen de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende doelgroepen. Ook kijken ze samen met jou welke werkzaamheden geschikt zijn voor Social Return of welke opleidingsmogelijkheden bepaalde werkzaamheden bieden.

De Social Return Monitor is de digitale omgeving waar gegunde projecten (of opdrachten) met een Social Return contractafspraak in één overzicht staan en gemonitord worden. Op het gebruik van de Social Return Monitor is een privacy protocol van toepassing (Privacy Protocol Social Return Monitor).

Rechts op deze pagina staan 3 animaties met werkinstructies voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en accountmanagers. Ze geven in 2 minuten een goed beeld van het Social Return proces voor de verschillende betrokken partijen.

Bekijk hieronder de eerste van een serie inspiratiefilmpjes met praktische voorbeelden van Social Return invullingen. 

 

 

 

 

Cookie-instellingen