Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"147568,147570"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showAuthor":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Werkgeversservicepunt Drenthe

Werkgeversservicepunt Drenthe brengt gemotiveerde medewerkers en werkgevers samen

 

Het Werkgeversservicepunt is een samenwerking van gemeenten, UWV en sociale werkbedrijven. We kennen de markt én we kennen de werkzoekenden. Die combinatie zorgt ervoor dat we snel antwoord kunnen geven op vrijwel al uw vragen op het gebied van werk en medewerkers. 

U kunt bij het Werkgeversservicepunt terecht voor informatie, advies, ondersteuning op het gebied van:

  • werving & selectie van nieuwe medewerkers (tijdelijk en structureel)

  • vergoedingen voor scholing van (toekomstige) medewerkers

  • invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen en Social Return on Investment

  • invulling van de banenafspraak (medewerkers met een arbeidsbeperking) door:

    • advies over financiële voordelen, zoals proefplaatsingen en loonkostensubsidie

    • advies en ondersteuning van mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer

    • informatie over projecten die voor u als werkgever bij kunnen dragen aan uw HRM-beleid (voorbeelden hiervan vindt u hier ).