Zoo Werkt 't

01-09-2022 503 keer bekeken

Nadat in 2020 een groot banenevent in de oude dierentuin in Emmen werd afgeblazen vanwege corona, is gezocht naar alternatieve manieren om ontmoetingen te creëren tussen werkgevers, opleiders en kandidaten in de arbeidsmarktregio Drenthe. Daaruit ontstond het innovatieve idee van Zoo Werkt ‘t.

Zoo Werkt ‘t is de Virtuele Banenbeurs van Drenthe. Bezoekers kijken en kiezen zelf waar ze naar toe willen en met wie ze in contact willen komen. De virtuele beurs is 24/7 te bezoeken voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan.

Beursdagen

Daarnaast is er een aantal dagen in het jaar een beursdag gepland waarop werkgevers en opleiders aanwezig zijn op de virtuele beurs.  Werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars kunnen tijdens een beursdag vanaf hun eigen pc, tablet of mobiele telefoon live in contact komen met ruim honderd werkgevers en opleiders.

De kandidaten hebben de mogelijkheid om met een werkgever of opleider in gesprek te gaan via een chat of beeldbellen. Ook kunnen ze workshops volgen over hoe je een professioneel cv in elkaar zet en wat handige tips zijn als je solliciteert naar een baan.

Meer informatie vind je op de website van Zoo Werkt ‘t.

Cookie-instellingen