Studystore

Geld mag niet de motivatie zijn

Studystore is leverancier van onderwijsservices aan organisaties, studenten en professionals. Zij geven zelf geen onderwijs, maar maken het leven van de organisatie , student en professional makkelijker zodat zij zich kunnen focussen op het onderwijs. Studystore faciliteert hen hierin. 

Wat doet uw bedrijf aan inclusief ondernemen?

Elk jaar bieden wij ruimte aan een groep van 5 tot 10 mensen met een arbeidsbeperking. Zij krijgen gedurende zes maanden de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te leren kennen. Dit gebeurt onder begeleiding van jobcoaching vanuit Broekmann. Daarnaast zetten we elk jaar andere ‘doelgroepers’ (kandidaten vanuit WIA of medewerkers van 56 jaar en ouder) in binnen verschillende afdelingen.

Wat is het motief van het bedrijf om inclusief te ondernemen?

Wij vinden het belangrijk om een groep medewerkers te helpen met hun ontwikkeling. Het geven van zelfvertrouwen en hen laten merken dat ze van toegevoegde waarde zijn.

 

Wat zijn uw ervaringen?

Deze zijn zeer positief. Daarom organiseren wij elk jaar weer een traject én maken we in ons seizoen (juli tot en met september) tijdelijk gebruik van medewerkers die behoren tot de doelgroep.

 

Welke tips  heeft u voor anderen?

Ga eens in gesprek met jobcoaches en/of andere bedrijven die hier ervaring in hebben. Luister naar hun verhalen en zet de stap naar sociaal ondernemen.

 

 

Cookie-instellingen