WerkPro

Creatief verbinden in mogelijkheden

WerkPro helpt bij het klaarstomen van mensen richting ‘Onderkant Arbeidsmarkt’ en ontzorgt werkgevers met klussen, medewerkers en zo nodig coaching.
 

 

Wat doet uw bedrijf aan inclusief ondernemen?

WerkPro maakt producten en levert diensten. Dit doen we met verschillende doelgroepen die bij ons een (re-integratie) traject volgen, sommigen vallen onder het doelgroepenregister. We gaan bij WerkPro uit van mensen aanspreken op hun hoogste potentieel. Ook voor - andere- werkgevers voeren we opdrachten uit op onze locaties (horeca, kringloop, fietsherstel, stallingen, hout, metaal, groen, grijs, multi-media etc.). Hierbij helpen we werkgevers ook om hun SROI plannen of afspraakbanen in te vullen.

WerkPro biedt mensen ook de kans om als 'ervaringsdeskundige'door te groeien naar begeleidende functies bij WerkPro. WerkPro neemt waar mogelijk ook zelf mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Wat zijn uw ervaringen?

Er zijn veel en goede ervaringen in het mensen ondersteunen van mensen in hun terugkeer naar de arbeidsmarkt. Er zijn met behulp van coaching van WerkPro al veel mensen naar een voor hun passend en veelal duurzame werkplek geleid.

Waar te beginnen met het vertellen van voorbeelden? We delen onze ervaringen graag in een persoonlijk gesprek met andere werkgevers! 

Welke tips heeft u voor anderen?

Zien en horen is eerder geloven.. Het zien van projecten bij WerkPro, het horen van ervaringen van de mensen zelf en van coaches maakt veel meer duidelijk dan wat er op papier staat. 

Maak daarom vrijblijvend een afspraak om meer over de werkwijze en mogelijkheden van WerkPro te horen. 

 

Wat is het motief van het bedrijf om inclusief te ondernemen?

Zonder inclusief ondernemen hebben we geen bestaansrecht; we bieden werk dat er toe doet, niet slechts een werkervaring! 

 
 

 

 

Cookie-instellingen