Welkom bij New Jobportunities 2.0

20-07-2021

New Jobportunities is een samenwerking van Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe, het UWV, de Agentur für Arbeit Nordhorn, Zero to One, de Volkshochschule Meppen, het Rijnland Instituut en CMO STAMM. Kartrekker is de gemeente Coevorden.

Onze ambitie is om de regio te versterken met nieuwe, gemotiveerde arbeidskrachten. Met onze ervaring zetten we ons in om 100 herintreders te laten instromen op de grensoverschrijdende arbeidsmarkt Nederland-Duitsland. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Bent u werkgever en op zoek naar gemotiveerde werknemers?
New Jobportunities 2.0 opent deuren

Bent u ondernemer of overheidsinstelling in de Duits-Nederlandse grensregio en op zoek naar gemotiveerd personeel in de maakindustrie, ICT en/of zorg? New Jobportunities 2.0 biedt toegang naar een potentiële nog redelijk onbekende groep gemotiveerde werknemers. De ‘stille reserve’ is een naam voor de groep mensen die momenteel niet werkt maar géén uitkering heeft. Het zijn zeer gemotiveerde arbeidskrachten die graag weer herintreden op de arbeidsmarkt - niet omdat het moet - maar omdat ze dat willen. Werken is tenslotte niet alleen een inkomen, maar ook een vorm van zingeving. New Jobportunities 2.0 ontwikkelt door naar de fase waarin we 100 werkzoekenden begeleiden naar de grensoverschrijdende arbeidsmarkt. New Jobportunities 2.0 borduurt voort op de succesfactoren van een voorgaand project met 80% uitstroom naar een betaalde baan en/of een beroepsopleiding.

Dit project is één van de projecten die mede door de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe tot stand komen. Binnen de Regio Deal werken verschillende partijen met elkaar samen aan het verbeteren van de welvaart. New Jobportunities 2.0 zorgt borging in bestaande netwerken, ook na de subsidieperiode.

Wat vragen wij van u?

Een goed gesprek. Om te kijken of er mogelijk (in de toekomst) een match te maken is tussen onze deelnemers en uw bedrijf.

Meer informatie en/of een afspraak maken?

Derren de Jong, derren@zero-to.one, tel. (0031) (0)6 23601990
Maud Diemer, m.diemer@cmostamm.nl, tel. (0031) (0)6 46078222

Flyer New Jobportunities 2.0 - Werkgevers

Ben je werkzoekend en heb je geen uitkering? Meld je aan!

New Jobportunities helpt niet-uitkeringsgerechtigde herintreders bij het vinden van een baan en/of (vervolg)-opleiding in het grensgebied Noord-Nederland en Noord-Duitsland. In de vorige editie vond 80% van de deelnemers een goede baan of vervolgopleiding. Deelname is gratis.

  1. Woon je in de grensstreek van de provincie Drenthe of Landkreis Emsland
  2. Ben je beschikbaar voor training, coaching tussen nu en eind 2021?

Samen bouwen we aan een grensoverschrijdend netwerk van werkgevers en werknemers.

Dit project is één van de projecten die mede door de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe tot stand komen.

Meer weten?

Neem contact op met Maud Diemer, m.diemer@cmostamm.nl, tel. 0646078222 of Annet Smit Eures/UWV, via annet.smit@uwv.nl

Flyer New Jobportunities 2.0. - Werkzoekenden

 

 

Contact voor werkzoekenden en werkgevers uit Duitsland

Mehr Informationen bekommen Sie bei Isabell Meyer unter +49 5931 9390 124 und Kathrin Zandman +49 5921 870 125 / Email: Nordhorn.EURES@arbeitsagentur.de

Cookie-instellingen