Informatiebijeenkomst Schutrups Exloo

Begin

16-06-2017 om 09:30

Einde

16-06-2017 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Informatiebijeenkomst 16 juni 09.30-11.00 uur. Heb jij altijd al bij SCHUTRUPS Exloo willen werken? Dan krijg je nu de kans om een informatiebijeenkomst bij te wonen over de mogelijkheden die Schutrups jou kan bieden.

 

Bij Schutrups Exloo staan de voeten in alle opzichten centraal. Het doel is om mensen beter te laten lopen of beter te laten bewegen. Dat doen ze door het aanbieden van producten van topkwaliteit in onze winkel en door zorgdiensten in het voetzorgcentrum.

Ze staan voor eigentijdse oplossingen en benaderen eventuele problemen aan de voeten of in de houding integraal. Dat doen ze enerzijds via podologie, podotherapie, podoposturaal therapie, orthopedie en medische pedicure en anderzijds via een enorme keuze in en kennis van comfort-, running-, wandel- en kinderschoenen. Ook proberen ze een gezonde levensstijl te bevorderen door het organiseren van een breed scala aan evenementen.

 

Om deze diensten op professioneel niveau aan te kunnen blijven bieden is Schutrups op zoek naar nieuwe medewerkers die het vak willen leren.

 

Wat betekent het voor jou wanneer je bij Schutrups gaat werken?

Naast het VERKOPEN van de verschillende producten die Schutrups aanbiedt ben je bereid om een opleiding te volgen van 3 of 4 jaar voor: REGISTER SPORTPODOLOOG/ PODOTHERAPEUT/ REGISTERPODOLOOG

 

Schutrups biedt jou, naast een uniek voetenconcept, een uitstekende sfeer, goed salaris en een erkende opleiding.

 

Zie jij in jezelf een voetenprofessional mét gevoel voor humor? Dan nodigen wij jou van harte uit voor informatiebijeenkomst!

 

Wanneer             : Vrijdag 16 juni

Aanvang              : 9:30 uur

Einde                    : 11:30 uur

Locatie                 : Schutrups Exloo, te Exloo

Aanmelden         : aanmelden via je klantmanager/werkcoach                                 

 

Tijdens deze informatiebijeenkomst zal Jan Schutrups jullie meenemen in het totaal concept van Schutrups Exloo met een exclusief kijkje achter de schermen.

De betrokken opleidingsinstantie zal aanwezig zijn om informatie te verschaffen over de opleiding en studiebelasting.

 

Ben jij een persoon die weet wat servicegericht werken en gastvrijheid is en bereid om een intensieve opleiding te gaan volgen op MBO/HBO niveau?

Meld je dan aan, via je klantmanager/werkcoach, voor deze informatiebijeenkomst.

Let op, er is plaats voor maximaal 40 geïnteresseerden en vol =vol!

 

Na afloop van deze informatiebijeenkomst  heb je de mogelijkheid om je in te schrijven  voor de sollicitatieprocedure. Wie weet word jij één van de aanstaande voetenprofessionals, die met het opleidingstraject gaat starten!

 

 

Cookie-instellingen