Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen | Iedereen digitaal vaardig

Begin

28-11-2023 om 16:00

Einde

28-11-2023 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op dinsdag 28 november staat in Emmen bij de Greenwise Campus een geweldige Publieksacademie op het programma.

In de Publieksacademie Leven lang Ontwikkelen in Drenthe delen we inzichten, ervaringen en ideeën om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren en ontwikkelen te stimuleren in de regio.

Het thema is: 'Iedereen digitaal vaardig'!

Van online roosters invullen, onderdelen bestellen in een app tot het gebruik van samenwerkingssoftware en online solliciteren. Digitalisering heeft soms ingrijpende veranderingen voor werkgevers én werknemers. Hoe kunnen we bedrijven en hun medewerkers helpen?

Jarno Duursma vertelt een prikkelend verhaal over de toekomst van digitalisering, en specifiek over kunstmatige intelligentie. Wat zijn de kansen en de risico’s en hoe zorgen we dat iedereen kan aanhaken? Aansluitend kun je kiezen uit een aantal kennissessies met verhalen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. 

Voor wie is deze bijeenkomst?

Regionale professionals in de wereld van leren en werken zoals werkgevers, overheden, onderwijs, UWV, servicepunten, werknemersorganisaties, zorgverleners, bibliotheken en iedereen die werk wil maken van een #LevenLangOntwikkelen 

Programma en inschrijven

Cookie-instellingen