Uitnodiging voor werkgevers | Meet&Greet XXL

Begin

09-03-2023 om 12:00

Einde

09-03-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Businesscafé FC Emmen, Stadionplein 1 in Emmen

Graag nodigen WerkgeversServicepunt Drenthe en Onbeperkt aan de Slag je uit voor de Meet&Greet XXL op donderdag 9 maart 2023. De Meet&Greet XXL is speciaal gericht op werkgevers die openstaan voor mensen met een arbeidsbeperking.

In het Business Caf√© van FC Emmen kun je op een informele manier met gemotiveerde werkzoekenden kennismaken. Wissel van gedachten over hun talenten en waarom ze hebben aangegeven met jou te willen praten. Wellicht over een concrete vacature in jouw bedrijf of mogelijkheden in de toekomst.

Lunch vol inspiratie

Voorafgaand aan de Meet&Greet nodigen wij je van harte uit voor een werkgeverslunch met inspirerende sprekers. Zij nemen je mee in mooie voorbeelden over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking.

Kennismaken met leerlingen Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) 

Na de Werkgeverslunch kun je kennismaken met de leerlingen uit het Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs. Verken vrijblijvend met hen de mogelijkheden om aan de slag te gaan als stagiair of als werknemer.

Meet&Greet

Vervolgens kun je vanaf 14.00 tot 17.00 uur kennismaken met gemotiveerde talenten met een arbeidsbeperking uit de regio. Daarna sluiten we de Meet&GreetXXL af met een Netwerkborrel.

Cookie-instellingen