Virtuele Banenbeurs Drenthe

Begin

14-07-2022 om 10:00

Einde

14-07-2022 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

​​​​​​​Op 14 juli vindt er weer een Virtuele Banenbeurs Drenthe plaats. Kandidaten krijgen hier een virtueel kijkje achter de schermen bij regionale werkgeververs en opleiders.

Virtuele Banenbeurs virtuele aankomsthal ​​

Zoo Werkt ‘t

Deelnemende bedrijven en opleiders krijgen een stand op de Virtuele Banenbeurs die ze zelf inrichten. Beursbezoekers kunnen deze virtuele stands aanklikken en bekijken. Een stand bevat informatie over de organisatie en hun openstaande vacatures en/of opleidingstrajecten. Het bedrijf of de opleider kan zelf bepalen welke informatie er gedeeld wordt. Denk hierbij aan bedrijfsfilmpjes en brochures. Tijdens het event zullen medewerkers of vertegenwoordigers van de organisaties live aanwezig zijn om direct vragen te kunnen beantwoorden via beeldbellen of chat.

Aanmelden als standhouder

Wilt u ook een stand op de Virtuele Banenbeurs? Meld u aan via de website, door uw bedrijfsgegevens in te vullen: aanmelden Virtuele Banenbeurs Drenthe. Na uw aanmelding neemt de organisatie van de beurs contact met u op. Eerst meer lezen? Bekijk de website van Zoo Werkt 't  - Virtuele Banenbeurs Drenthe.

Cookie-instellingen