Medewerkers vinden

Wij brengen gemotiveerde medewerkers en werkgevers samen

Met onze kennis van werkzoekenden én van de (arbeids-)markt, zorgen wij voor de juiste match tussen u als werkgever en de medewerker. Als u iemand vanuit een uitkering aan werk helpt, toont u niet alleen uw sociale gezicht maar kunt u ook gebruik maken van subsidies en voordelen. We helpen u graag om uw medewerkers sterk te maken en te houden, bijvoorbeeld door de juiste begeleiding of scholing.

Tijdelijk en structureel

We kunnen u snel een passend aanbod doen vanuit ons bestand van werkzoekenden, waarin we ook competenties en vaardigheden inzichtelijk hebben.

Projecten en subsidies

Wij kunnen u informeren en adviseren over subsidiemogelijkheden, vergoedingen voor (toekomstige) scholing en interessante HRM-projecten. 

Afspraakbanen voor mensen met een arbeidsbeperking

Dit zijn banen voor mensen die kunnen werken, maar door een arbeidsbeperking niet in staat zijn om zelfstandig 100% van het minimumloon te verdienen. Onze medewerkers adviseren u over en ondersteunen u bij het plaatsen van deze medewerkers. Bovendien vindt u bij ons informatie over projecten die bijdragen aan uw personeelsbeleid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en SROI

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat u bij uw bedrijfsvoering ook rekening houdt met de maatschappelijke effecten. SROI  (‘maatschappelijk rendement van investeringen’) is vaak opgenomen als voorwaarde in een aanbesteding of contract. Het houdt bijvoorbeeld in dat er bij de uitvoering van een opdracht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt moeten worden ingezet. Ook op dit gebied zijn wij u graag van dienst.