Heroriëntatie zelfstandigen


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Heroriëntatie voor zelfstandigen - op weg naar een nieuwe toekomst

Corona heeft grote impact, waarschijnlijk ook op u als zelfstandige. Wilt u graag verder met uw bedrijf of wilt u kijken wat uw mogelijkheden zijn als werknemer in loondienst? We helpen u graag. Dat kan op verschillende manieren:

  1. Versterken van uw eigen bedrijf, bijvoorbeeld door een nieuw businessmodel of de keuze voor andere activiteiten
  2. Zoeken naar een oplossing voor (financiële) problemen
  3. Kiezen voor een baan of bijbaan in loondienst

Deze routes kunnen elkaar opvolgen of worden gecombineerd, bijvoorbeeld als u als ondernemer uw businessmodel wilt vernieuwen en daarvoor een scholingstraject wilt volgen.

Ondersteuning vanuit de Arbeidsmarktregio Drenthe

Bent u zelfstandige in de gemeente Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen of Midden-Drenthe en heeft u vragen of wilt u ondersteuning? Vul dan onderstaand formulier in. Of stuur een mail naar info@wspdrenthe.nl onder vermelding van ‘heroriëntatie zelfstandigen’. Bellen met Werkgeversservicepunt Drenthe kan ook: 0800-0151. Een adviseur neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Aan het advies en aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...